Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Захист машини від сонячних променів

З різким настанням весни, після довгої зими, настав тепло. Не потрібно розслаблятися і чекати спеки. Автомобіль потребує захисту від сонячних променів, особливо коли його залишають на довго без руху.
 Навіть якщо на вулиці не жарко, під прямими сонячними променями автомобіль нагрівається дуже швидко. Якщо автомобіль недорогий, то через 3-4 години можуть пошкодитися панель приладів і торпедо. Тому потрібно намагатися паркуватися в тіні. Щоб підтримувати кузов і салон автомобіля в ідеальному стані, Ви можете замовити детейлінг Вашого авто в Києві.
 Вирушаючи на роботу, бажано встановити відображає екран на лобовому склі і враховувати руху сонця протягом дня. Вранці на місці парковки може бути тінь, а вдень пекуче сонце. Можна трохи витратиться і придбати захисний чохол, який не займає багато місця в багажнику, і при сильній спеці накривати автомобіль.
 Перед відходом бажано охолодити салон автомобіля. Якщо з якоїсь причини не працює кондиціонер, можна скористатися вентилятором. Підійде навіть домашній з електричним перетворювачем 12в на 200в.
 Мити машину влітку потрібно мінімум 2 рази на тиждень. Можна економити на мийці замовляючи послугу "Збити пил", зазвичай це коштує в 2 рази дешевше повної мийки. Важлива і боротьба з пташиним послідом. Якщо відразу не змивати сліди залишені птахами, то на їх місці фарба змінить колір. Тому треба запастися вологими серветками і регулярно чистити кузов.
 Під час спеки, перед поїздкою обов'язково перевіряйте мотор. Якщо автомобіль старий, то двигун може перегрітися і закипіти. Слід оглянути осередки радіатора на наявність бруду, пилу і листя. Датчик запуску вентилятора і термостат повинні бути справні. Після включення мотора, рукою визначається нагрів нижнього патрубка.
 Повинна бути в межах норми охолоджуюча рідина. Якщо раптом вона витекла, то доливається дистильована вода. Якщо трапилося так, що двигун перегрівся, то потрібно добиратися до автосервісу з включеною пічкою для відводу тепла від двигуна.
 Гальмівна система теж страждає в спеку і спеку. Якщо гальмівна рідина не змінювалася більше 2 років, то вона закипить під час тривалих навантажень в міському русі. При поїздках по дорогах в горах бажано гальмувати двигуном. Таким чином можна уникнути перегріву дисків і колодок. Гальмівна система дуже важливий елемент в конструкції автомобіля, і тому їм потрібно приділяти особливу увагу під уникнення нещасного випадку.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем