Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Зношені шини-небезпечно!

   Багато автомобілістів вважають, що зношені шини не становлять небезпеки, начебто акуратніше їхати, дотримуватися дистанції, і впринципі ніякої біди не трапиться. Але це звичайно ж оману.
   Шини- це видаткова частина автомобіля, така ж як паливо і запчастини, має свій ресурс і термін експлуатації. Розглянемо поведінку автомобіля на сухій поверхні дороги в разі часткового зносу покришок. Отже, у нових шин глибина протектора складає 7-9 мм, при цьому сезонні шини мають максимальні показники управляємою і зчеплення з дорожнім покриттям, а також мінімальний гальмівний шлях. У разі зносу хоча б наполовину, технічні показники змінилися в гіршу сторону вже на 30%, а в разі ще більшого зносу - і на 50%. А на мокрій дорозі ці показники ще стають більш гірше. Стертий протектор не справляється максимально швидко реагувати на завдання водія. Фізично стновітся менше пляма контакту з дорогою. Глибина канавок для відведення води набагато менше, значить гірше виводитися вода з під коліс, значить маневреність автомобіля падає, що може привести до занесення і ДТП. Гальмівний шлях на зношених шинах часто перевищується в 2 рази!
   Як же зрозуміти, що ваші шини зношені і підлягають заміні на нові?
   Сучасні шини забезпечені мітками при стирання яких і можна визначити ступінь зносу шини, або за допомогою вимірювача висоти протектора. При цьому мінімальна допустима глибина протектора повинна становити не менше 1,6 мм. Але буває так, що ще до цієї позначки водій помічає дискомфорт при русі, падає чуйність рульового управління, з'являється вібрація і шум під час руху. При цьому є ймовірність, що шини вийшли з ладу, тобто склад гумової суміші під дією багатьох років вже не має необхідної еластичності. При цьому навіть якщо глибина протектора ще не критична настійно рекомендуємо змінити шини на нові. Адже такі покришки можуть стати причиною неприємних наслідків.
   На сьогоднішній день величезний вибір сезонних шин високої якості від світових лідерів виробництва шин до самих недорогих бюджетних покришок, причому досить хорошої якості.
    Великий вибір нових шин в інтернет-магазині Шини Київ.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем