Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Як доопрацювати своє авто

Багато сьогодні не уявляють життя без автомобіля. Придбавши собі автомобіль, власник розкриває нові перспективи. Він уже пов'язаний з одним місцем - він тепер вільний. Але тим не менш свобода означає високий рівень комфорту. Власне різні аксесуари для автомобіля роблять з простого транспортного засобу - справжній 2-й будинок. Часом для того, щоб відчувати себе затишно в машині досить купити автомобільні килимки.
 Ні для кого не секрет, що нинішні транспортні засоби виготовляються конвеєром, і відрізнити одну машину від іншої, особливо коли машина нова, буває важко. Для хлопців і дівчат, які бережуть особисту індивідуальність, існує одні єдиний вихід - тюнінг машини. Крім усього іншого тюнінг включає також установку:
 - Дефлекторів вікон і капота
 - Розширювачів арок і порогів
 - Накладок і спойлерів
 - Захисту фар.
  Купити наприклад, автоаксесуари мазда cx7 на сьогодні не складе особливих труднощів, в інтернеті багато магазинів, що пропонують товар за конкурентною ціною. Найчастіше Ви можете встановити куплену деталь на партнерських СТО.
 Крім того, можна виправити інтер'єр і екстер'єр самого автомобіля.
 Тому, хто цінує комфорт, буде надзвичайно приємно купити обігрів сидіння - крім затишку, це таке крісло зможе запобігти деякі захворювання.
 Коли автомобіль в основному використовується для перевезення вантажів, тоді інсталяція ще одного багажника на дах зможе сильно розширити можливості вантажоперевезень.
  Тема Чіп-тюнінгу заслуговує окремої статті. Змінюючи базові настройки двигуна, збільшуючи крутний момент, можна досягти приголомшливих результатів, навіть без доробок базового автомобіля. Особливо це помітно на турбованих моторах. Адже перепрограммировав «мізки» двигуна можна отримати в плюсі ​​від 20 до 150 л / с. Крім того, при правильному чіп-тюнінгу педаль акселератора стає більш чуйною і управління авто більш передбачуваним. Часто при цьому падає витрата палива, так як автовиробники приділяють особливу увагу екології, жертвуючи при цьому потужністю. Єдина умова всі маніпуляції повинні проводитися досвідченим механіком, інакше навіть одна незначна помилка в настройках двигуна, може коштувати в наслідок великих грошей, ремонту двигуна і т.п.
 Удачі на дорогах! Кращі шини Ви можете знайти в магазині "шини Київ".

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем