Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Для Range RoverSport зроблять «шумоподавляющіе» покришки Pirelli.

  Всесвітньо відома шинна компанія Pirelli нещодавно повідомила, що планує випуск шин Pirelli PZero з PNCS для авто Range Rover Sport з 22-х дюймовими дисками, крім того це вперше що шини такого типу схвалили для позашляхового авто, також вперше їх використовує Land Rover.
  Завдяки даній технології скорочується рівень шуму при їзді. Шум, через вібрації, виникає тому що повітря під тиском і при деформації автошини при коченні, переходить від покришки через маточину диска і далі виявляється в салоні авто, проходячи через підвіску і рульове управління. Щоб уникнути цього, Pirelli використовувала в шині поліуретанову піну, яка прикріплена до внутрішньої поверхні автошини. За дослідженнями Pirelli, така технологія зменшує шум до 3-дБ не впливаючи на інші характеристики.
  RangeRoverSport буде випускатися з шинами PirelliPZero зі зниженим рівнем шуму в типорозмірі 25 / 40R22, з відзнакою у маркуванні PNCS на бічній частині. Також, значення LR вказує на те що шини спеціально пристосовані для Land Rover.
  «Ми маємо дуже хороші взаємини з компанією LandRover, відповідно ми раді, що наші покришки омологовані для одного з престижних авто, - підкреслив D.Sandivasci, директор британського відділу Pirelli. - Наші творці, а також працівники відділів співпраці з виробниками авто багато вкладають при створенні шин, щоб вони відповідали всім необхідним вимогам споживача ».
  Спочатку автопокришки з даною технологією були створені для Audi, але далі ними комплектують і інші автокомпанії, такі як Volvo. Такого роду «шумоподавляющіе» автошини також пропонують і інші виробники шин, наприклад, нещодавно їх поставили на конвеєр Kumho.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем