Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
«Взуття» для позашляховика

Вибрати гуму для всюдихода непросто.

  Починати слід з визначення характерних можливостей окремо взятої моделі авто і потреб автовласника. Ще не так давно позашляховики купувалися для пересування по бездоріжжю. Тепер же такі транспортні засоби можна у великих кількостях зустріти і в місті.

Аспекти вибору

  Автовиробники вже давно адаптувалися до всіх побажань і сподіванням автолюбителів. Виходячи з цього, вони створили варіації призначені для умов міста. Є моделі позашляховиків не призначених для їзди піт пересіченій місцевості.

Однак шини для таких автомобілів вибираються за такими ознаками:

Сезонність.

  Кліматичні умови регіону і пору року, впливають на вибір гуми. Всесезонні марки авто, вироблені в США і Європі, підходять не для регіонів України.

Типорозмір.

  Відомо, що існує необхідність в правильному виборі розміру шин, проте часто не враховується їх відповідність вантажопідйомності і швидкості руху автомобіля, а це загрожує дуже негативно на довговічності гуми.

Якість.

  Покришки вироблені в Китаї можуть балувати автовласників низькою вартістю, але що стосується якості самих шин, то тут радіти нема чому, оскільки вони абсолютно не забезпечують належного зчеплення з дорожнім покриттям. Хоча зовні, малодосвідченому водієві їх важко відрізнити від європейських і американських.

  При цьому необхідно враховувати, що знайти ідеальну гуму для їзди по місту і по бездоріжжю неможливо. Більшість власників джипів самі роблять їх універсальним, не усвідомлюючи того, що цим вони гроблять шини.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем