Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Правила водіння і експлуатації автомобіля в дощову погоду

  Величезна кількість автомобільних аварій трапляється щодня: в будь-якій країні, в будь-якому місті чи районі. Аварії стаються з найрізноманітніших причин. Багато автосервіси буквально переповнені автомобілями, які необхідно ремонтувати після аварії.
При цьому, часто причиною такої невтішної статистики є незнання основ грамотного водіння, особливо це стосується новачків. Крім того, водійська етика в нашій країні, поки знаходиться на досить низькому щаблі розвитку. Якби автовласники знали, як правильно водити в дощову погоду, то багатьох проблем можна було б уникнути.
  Ця стаття написана з метою донесення важливої ​​інформації для багатьох водіїв. Тут представлені деякі поради про те, як правильно водити в дощ, вони дійсно допоможуть вам в управлінні автомобілем. Ми зацікавлені, щоб на наших дорогах було безпечно. Отже, поради для грамотного водіння в дощ і не тільки.
перед виїздом
  Перед виїздом на дорогу під час дощу, обов'язково перевірте стан шин, гальм, двірників, фар. Від шин залежить стійкість вашого автомобіля, від гальм - довжина гальмівного шляху, а якщо двірники не будуть справлятися з потоком води - вам доведеться зупинитися.
Плавність в рухах
  Якщо ви не хочете витрачати величезну кількість грошей на ремонт свого автомобіля - забезпечте плавність в рухах, при їзді на своєму автомобілі. Не варто робити швидкий розгін і різке гальмування. Це вже передумови до аварійної ситуації. Пам'ятайте, що вода на асфальті робить його слизьким, і стійкість автомобіля істотно знижується. Найкраще їздити обачно, озираючись на всі боки. Необхідно контролювати все, що відбувається навколо. При здійсненні різких рухів вам не вдасться контролювати процес пересування.Не економте на якісних шинах - це Ваша безпека.
Тихіше їдеш далі будеш
  Це золоте правило врятувало багатьох водіїв від небезпечних ситуацій на дорозі. Уявіть собі, що якщо ви їдете зі швидкістю 60 км / год, а ваш знайомий - 80 / год. До місця призначення ваш знайомий приїде на 15 хвилин швидше, ніж ви. Зате небезпеки він зустріне на дорозі значно більше. Не поспішайте швидко їздити. Дотримуйтесь швидкісного режиму. Так буде безпечніше для вас, і для оточуючих водіїв. Тим більше в дощову погоду, коли пелена дощу скорочує дальність видимості, а бризки з-під коліс зустрічних автомобілів на кілька секунд повністю позбавляють вас огляду.
Чи не зробиш собі небезпечних маневрів
  Більшість автовласників вважають за краще приймати крайні заходи, щоб дістатися до місця призначення. Наприклад, перебудування з однієї смуги в іншу, без використання поворотников, для них є звичайною справою. Найчастіше, необдумане перестроювання призводить до страшних аварій. Теж саме можна сказати і про обгін, при русі по трасі. Перш ніж зробити який-небудь небезпечний маневр, переконайтеся в його безпеці, і потім ще раз подумайте - адже занос при дощі практично нічим не відрізняється від занесення при ожеледі.
Поступися, навіть якщо не правий
  Дуже часто на дорогах зустрічаються вперті водії, деякі навіть називають їх «оленями». І коли два таких «оленя» зустрічаються на дорозі, відбувається небезпечне протистояння, яке іноді погано закінчується. Тому, візьміть за правильне ставлення до водіння. Не треба доводити всім, що ви «король дороги». Будьте простіше. Іноді краще поступитися, навіть якщо ви маєте рацію, заради спільної безпеки.
  Це були лише кілька порад про те, як правильно водити. Насправді є й інші нюанси правильного водіння. Але це основні принципи, дотримуючись яких, ви зможете забезпечити своєму автомобілю, та й собі, максимальну безпеку. Будьте здорові і удачі на дорогах!

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем