Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Нові покришки для F1 від Pirelli.

Не секрет що Pirelli, вже триваліша час поставляє гуму для Формули-1. Не так давно шинна компанія продемонструвала нові проектні зображення автопокришок з низьким профілем для r18. Ці автопокришки в липні випробувала команда Lotus на тестуванні в Сільверстоуні. Команди зараз розглядають можливість їх експлуатації після 2016р. на своїх болідах.
   Яка буде ширина, висота профілю шин, і решта нюанси тех. характеристик нових шин поки невідомо. Італійськими виробниками був випущений супровідний ролик, де вказано, що новинки розроблені з урахуванням тих. прогресу гібридних двигунів і володіють схожими рисами з технологіями створення дорожніх автошин. Творці заявляють що новинка прекрасно себе проявить при гальмуванні завдяки поліпшеному зчепленню з дорогою.
   В даний момент боліди Ф-1 застосовують диски по тех. регламентом: 13,7-дюйм. ззаду і 12-дюйм. попереду. Традиційно передбачена експлуатація високопрофільної гуми і низкопрофильная не застосовується. Перехід на новий тип покришок вплине на гальмівну систему і підвіску. І Pirelli стверджує що перехід на нові автопокришки та колеса стане можливим лише в разі, якщо всі команди Формули-1 дадуть згоду.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем