Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Питання зчеплення

  Багато водіїв недооцінюють звичайні круглі чорні автомобільні шини, тобто не приділяють цього моменту належної уваги. Всі розуміють як важливо відчувати себе безпечно під час руху, особливо в зимову сніжну погоду.
  Поговоримо сьогодні про порівняльному тесті, який провела одна з провідних фірм виробників покришок в світі концерн Continental.
На 20-ти річної BMW 3-ої провели тест на шинах Continental по зимовому тестовому полігону в Австрійських Альпах. Автомобіль проходить кілька крутих поворотів при швидкості 45-50 км / год навіть без системи електронного контролю ESP. Багатьом навіть дивно як добре впорався старий автомобіль з проїздом на такій складній трасі. Висновок - надійні шини є основою безпечного і впевненого руху.
  Також для журналістів і гостей тесту організували екскурсію по засніженому тестовому полігону, щоб продемонструвати як важливо використовувати надійні шини «Ми покажемо і розповімо, що сучасні системи безпеки ABS, ESP, ASR самі по собі не в змозі утримати автомобіль в колії», -. Сказав Хольгер Ланге, керівник відділу розробки покришок Continetnal.
  Для наочної демонстрації на BMW 3 E36, випущений в 90-х роках встановили новинку 2016 року WinterContactTS 860, а на новішу модель BMW 1 Conti WinterContact встановили TS 790 V, що випускалася більше 15 років тому. В результаті у нової машини на ретро-шинах відразу виникли проблеми навіть при плавному повороті заносило на невисокій швидкості і колеса прокручувалися при легкому натисканні на педаль, рятувала тільки система ESP. Навпаки ж у другого автомобіля навіть без сучасних систем таких проблем не виникло.
Отже, за словами Ланге, за останні роки завдяки сучасним технологіям виробництва гуми вдалося набагато поліпшити зчіпні якості і курсоустойчівость під час руху.
Рада автомобілістам приділяти гранична увага при виборі шин, враховувати технічний стан свого автомобіля і приділяти гранична увага якості шин, адже важливо розуміти що в критичній ситуації все буде залежати саме від шин.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем