Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Підготовка авто до зими

  Пересування на автомобілі в зимовий час пов'язане з частими поломками. Але найчастіше вони відбуваються тільки в тому випадку, якщо водій не підготував свій транспортний засіб до холодів. Для того щоб уникнути поломок автомобіля взимку, його власник повинен виконати ряд необхідних процедур.
Як підготувати автомобіль до зими?
  Основним пунктом підготовки авто до зимового періоду є заміна літньої гуми на зимові покришки. Причому зробити це краще ще до того, як встановилася морозна погода з температурою набагато нижче нуля. Як правило, заміну гуми здійснюють, коли стовпчик термометра протягом 7 діб показує -5.
  Після того, як заміна гуми буде проведена, слід виміряти тиск в шинах. Причому робити це потрібно періодично, а не тільки при сезонній заміні шин.
  Іншим дією водія перед зимовою експлуатацією авто є перевірка акумулятора. Саме від його роботи залежить, наскільки швидко водій зможе завести своє авто вранці, після сильних нічних морозів. Для того щоб АКБ безперебійно працювала, необхідно:
- перевірити її заряд, і якщо його недостатньо батарею слід зарядити;
- дізнатися щільність залитого електроліту, і, якщо необхідно, залити необхідний обсяг дистильованої води.
  У тому випадку, якщо у водія є які-небудь сумніви в працездатності акумулятора, то його краще замінити.
  Інший обов'язковою процедурою є заміна масла. В даному випадку його літній варіант змінюють на зимовий, який володіє необхідною в'язкістю. Також потрібно встановити новий фільтр.
  Перш, ніж настануть холоди, обов'язково необхідно перевірити систему охолодження. Погана ситуація на дорозі, пов'язана з великою кількістю снігу і ожеледдю може привести до перегріву двигуна. Запобігти його може спеціальна рідина - антифриз. Потрібно перевірити термін його придатності. Також він повинен відповідати деяким вимогам по щільності.
Крім цього, проводиться заміна залитої в літній сезон в омивач води на рідину, що не.
  Рекомендованої процедурою є нанесення мастила на ущільнювачі дверей. Незважаючи на те, що вони рідко замерзають при експлуатації авто, однак імовірність цього існує. Якщо цього не зробити, то двері після морозної ночі можуть примерзнути, і їх буде дуже проблематично відкрити. Також можна здійснити діагностику систем обігріву дзеркал, сидінь і стекол.

Завжди Ваш інтернет-магазин "Шини Київ"

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем