Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
полірування авто

Цей процес знайомим багатьом автовласникам. Але, проте, не всі знають про те, що крім поліпшення зовнішнього вигляду, полірування оберігає кузовне покриття і від прояву корозії. Ця стаття розповість, для чого потрібна полірування, про її видах і як правильно її зробити. 

Призначення полірування
За час експлуатації покриття ТЗ невблаганно піддається шкідливому впливу навколишнього середовища. Температурні скачки, вплив сонячних променів, вологість і багато іншого - призводять до зменшення блиску покриття.
Точно так же, на кузовную поверхню впливає сіль, яку взимку, дорожні служби, щедро розкидають на дорозі і застарівшаяся бруд. Так само, руйнівно впливають на покриття дрібні камені, які вилітають з під коліс автомобілів.
Пофарбоване покриття можна відновити поліруванням. Утворений на поверхні захисний шар охороняє покриття від всякого роду негативних впливів. Сколи та тріщини можна зашпаклювати, підфарбувати і відполірувати.

види полірування

 Незважаючи на гадану простоту полірування, технологічний процес може відрізнятися по виду робіт і по типу використовуваних при поліровці матеріалів.
Найпростіший вид полірування проводиться полиролями на основі воску або тефлону.
Відрізняються вищеназвані поліролі по тривалості захисту. Тефлонова поліроль здатна забезпечити захист до семи авто мийок, а воскової ледь-ледь вистачає на три. Зрозуміло, на вибір поліролі впливає і те, як часто проводиться сама полірування.
  Складною вважається абразивний - відновлює полірування. Необхідність в ній виникає, якщо на кузові з'являються подряпини або тріщини. Абразивний спосіб полірування вимагає багато часу, і неухильного дотримання технологічного процесу.

 порядок проведення

 Будь-яку полірування слід починати з підготовки поверхні. Машину насамперед потрібно обов'язково вимити, а потім прибрати з покриття уайт-спіритом все сліди відкладень, що накопичилися за час експлуатації автомобіля.
Полірувати кузов можна і на повітрі, і в боксі. Для першого випадку краще вибрати сухий теплий день, а для другого бажано знайти сухе світле приміщення.
При поліровці, полірольний склад на поверхню треба нанести аплікатором, а потім розтерти м'якою тканиною.
 При абразивної поліровки з покриття потрібно прибрати оксидний шар, а потім вирівняти подряпини і затерте. Все це повинно робитися шліфувальної наждачкою, а потім оброблений абразивної пастою.
Завершальною вважається полірування схожа із захисною. Тривалість абразивної поліровки пояснюється складністю і безліччю операцій, бо при такій полірування кожна деталь обробляється окремо.

 Особливо треба зауважити, що полірування не треба проводити відразу після фарбування машини, так як сучасні фарби для авто отримують захисні якості тільки через пару місяців після фарбування. До цього ж покриття полімелізіруется, а поліроль буде тільки цьому заважати.

 Так що, складність полірувальних робіт залежить від виду ушкоджень. Але з будь-якого, якісна робота додасть вид доглянутості авто і захистить кузов від безлічі негативних впливів.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем