Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Зношені шини.

   Навіть досвідчені водії часом можуть просто не брати до уваги такий важливий фактор, як знос гуми. Кожна модель шини має свій термін зносостійкості, відповідно, деякі покришки годяться лише на пару сезонів, а деякі можуть бути придатними для їзди і кілька років. Щовесни багато автомобілістів починають сумніватися, чи купити їм новий комплект гуми або залишити старий ще на сезон.
   Очевидним є те, щоб впоратися з керуванням автомобіля потрібно відмінне зчеплення з дорожнім покриттям. Більшість замислюється про небезпеку тільки тоді, коли йде мова про їзду на дорогах, покритих льодом або снігом, а про суху літню погоду і зовсім забувають. Але насправді, навіть в таку погоду вас можуть чекати не дуже приємні сюрпризи від зношених шин. Виїжджаючи на дорогу в комплекті такої гуми, ви відразу ж опускаєте рівень вашої безпеки при їзді.
   Перш ніж дізнатися про наслідки їзди на зношеній гумі, потрібно розуміти чинники цього явища. Насправді, існує величезна кількість причин зносу. Найголовнішими є:
1) занадто агресивна їзда, на непризначеній для того гумі;
2) завершення строку зносостійкості, зазначеної виробником;
3) також можуть вплинути диски, які неправильно встановлені на колеса;
4) проблеми з ходовою частиною автомобіля.
   Підводячи підсумок, ранній строк зносу шини найбільше пов'язаний з поганим технічним станом автомобіля або недотриманням умов для їх експлуатації.
   Дані покришки несуть за собою безліч факторів, таких як:
1) погана керованість автомобіля;
2) високий рівень аквапланування, адже спеціальна дренажна система не в змозі виштовхнути воду;
3) великий відсоток звичайного пробивання покришки якимось маленьким предметом на дорозі;
4) гальмівний шлях, особливо в дощову погоду, досить сильно збільшується.
  Всі ці фактори цілком ймовірно можуть привести вас до небажаних наслідків.
  Фахівці прийшли до такого підсумку, що в середньому за 3 роки покришка втрачає приблизно 10% своєї міцності навіть без пробігу.
   Крім усього, багато хто вважає що якщо автомобіль довгий час простояв без діла, то шини можна не міняти, але це категорично не так. Весь час на них діє велика кількість зовнішніх факторів, по типу, вологості, температури, тиску повітря і т.д. Саме ці фактори можуть привести до мікротріщин, що перший погляд не завжди помітні.

  Нові шини ви можете придбати в інтернет-магазині Шини Київ.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем