Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Новинки модельного ряду Michelin.

  Зовсім недавно в Парижі відбулася прізентація новинок 2017 року одного з провідних виробників Mishelin. Розробники компанії представили споживачеві нові всесезонні Michelin CrossClimate + і спортивні Michelin Pilot Sport 4S.
   Так як у багатьох містах Європи рідко йде сніг, а відповідно дороги сухі в зимовий час, багатьох автовласників не змінюють покришки по сезону, і взагалі більше 70% європейців їздять на літній гумі круглий рік. Для таких споживачів виробник розробив нову модель покришок Mishelin CrossClimate +, на яких можна легко пересуватися саме в міжсезоння, а спеціальний склад гумової суміші дозволяє експлуатувати шини і холодну пору року і влітку. Згідно з тестом Автомобільного клубу ADAC (Німеччина) саме всесезонні Мішелін зайняли перше місце, серед конкурентів по гарєєвим моделям, за показниками як на мокрому так і на сухому покритті, а також за довговічність і економічність.
   Michelin CrossClimate + володіють вдосконаленими їздовими характеристиками на засніженому дорожньому покритті, а також і при температурах вище +8 градусів тепла, в той час коли зимові шини вже втрачають свої властивості і швидко приходять в непридатність, саме ця модель Мішелін адаптована для експлуатації за будь-яких температурах (випробування провели при температурі від -30 до +40) не втрачаючи зчіпних характеристик. Саме при розробці цієї моделі застосували інноваціониий склад гумової суміші, який містить модифіковану силіку і адаптовані еластомери, завдяки чому дозволяється експлуатація шин при мінімальній глибині протектора навіть менше 4 мм зі збереженням всіх тягових і гальмівних характеристик.
   Ці покришки будуть у продажу з 1-го кварталу 2017 року типорозмірах від 15 до 18 радіуса.
   Наступною новинкою сезону 2017 року триває шина Michelin Pilot Sport 4S, яка замінить Michelin Pilot Super Sport. Завдяки розробці двухкомпаундного протектора автомобіль набагато ефективніше стартує або гальмує на будь-якому дорожньому покритті в будь-який Екстремальні ситуації. З додаванням в гумову суміш функціональних полімерів і гібридної силики поліпшені курсова стійкість і керованість автомобілем, що дозволяє отримувати величезне задоволення від водіння спортивних автомобілів на високих швидкостях. Так як безліч спортивних автомобілів взуті в низькопрофільні шини 19 і 20 радіусу, шини Michelin Pilot Sport 4S розроблені з додатковим захистом обода, яка захищає диск від пошкоджень при в'їзді в яму або на бордюр.
   Ці покришки будуть доступні до продажу в 2-му кварталі 2017 року 34 розмірах в радіусі 19 і 20.
   Нові покришки всіх провідних виробників ви завжди можете знайти в нашому інтернет-магазині Шини Київ.







ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем