Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Новинка сезону 2014-2015 - зимові шини Michelin Alpin A5.

  Зимові автопокришки від Michelin - модель Alpin A5 - це 5-е покоління спрямованої зимової фрикционной автогуми, яка призначена для великого спектру легкових авто. Покришки розроблені для забезпечення максимально можливої ​​безпеки в абсолютно різну зимову погоду.
   Новинкою цього 2014 роки є зимова нешипована легкова шина з симетричним направленим малюнком протектора - Alpin A5 від французького виробника Michelin. Зимові шини Michelin Alpin A5 Ви вже можете купити зі складу в Києві, в інтернет-магазині "шини Київ".
   Нова шина створена на зміну добре відомої вже 4-е року автопокришки Alpin A4. Новинка призначена для експлуатації в країнах, де взимку відносно м'яка і тепла погода, тобто на великі кучугури вона не розрахована, відмінно підійде для їзди по місту де дороги в основному очищені від снігу не покриті льодом.
Основним пріоритетом всесвітньо відомої шинної компанії Michelin є безпека цей критерій звичайно ж і головний для автомобілістів так як в зимовий сезон безпеку важко забезпечити через різну погоди, але розробники, які регулярно вдосконалюють свої навички з року в рік, намагаються максимально з'єднати в одне роботи останніх 4-х років.
   Є країни в Європі де сніг випадає лише кілька разів взимку, а в основному зимова дорога холодна і мокра. Творці Michelin Alpin A5 змогли зробити автопокришку, яка підходить для зимової їзди по різних типах дороги, що дійсно важливо для європейських автолюбителів.
  Нова автопокришка Michelin Alpin А5 володіє спрямованим дизайном з глибокими канавками, а блоки протектора шини і показник пустотности, (вище на 17%) аналогічний попередньому поколінню.
   Шина Michelin А5 через високий рифленого спрямованого дизайну малюнка протектора робить віддруковує слід на снігу подібний «зубчастої шестерні» (rackАnd-pinionЕffect), збільшуючи стійкість. А розміщення в плечовій частині латеральні канавки превосходно відводять воду вологу і зводять до мінімуму ризик виникнення ефекту аквапланування.
   Розвинена сітка ламелей, яка діє наче тисячі маленьких пазурів (claw effect), покращує тягу на сніговій дорозі. А «відбиток» (footprintЕffect) знижує деформацію автошини при їзді, сприяючи коректної і точної керованості.
  Щоб забезпечити зчеплення на холодній мокрій дорозі і снігу, суміш гуми повинна вміщати багато діоксиду кремнію. Але він сприяє появі жорсткості в шині, що не дуже добре проявиться на властивостях покришки при низьких зимових температурах. Творці обійшли цей нюанс за допомогою впровадження в суміш спеціально створених еластомерів, які в свою чергу допомагають гумі з високою частиною кремнезему бути більш однорідною. Дана така технологичная розробка називається InnovativeTreadCompound, суміш із застосуванням соняшникових масел як еластомер - HelioCompound4G.
   Вона сприяє ефективному функціонуванню шини при знижених зимових температурах.
Звичайно, вибираючи зимові покришки не забудьте врахувати особливості клімату а також стан доріг, але Alpin 5 відмінно походить для м'якої євро зими вона просто справжня знахідка. П'ятий альпін обіцяє бути зразковим сподіваємося що так і буде, удачі вам при виборі зимової гуми.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем