Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Новинка 2014-2015: зимові автошини Continental ContiVikingContact 6.

  Нова шина 2014 Continental Conti Viking Contact 6 створена для забезпечення максимальної безпеки в сувору морозну погоду.
Модель зимової гуми яка представлена ​​від світового лідера в шинній індустрії компанії Continental - ContiVikingContact 6 має відмінності від попередньої вже добре знайомої Conti VikingContact 5, а саме поліпшеним зчепленням зі сніговим і крижаним покриттям.
   Покришка має асиметричний дизайн малюнка протектора, який складений 3-ма основними функціональними зонами. Такий варіант від дизайнерів-творців допоміг ще краще розподіляти с навантаження при маневрах. Досить жорсткі блоки, які розміщені із зовнішнього боку покришки, відповідають за стабільне зчеплення з дорогою і сприяють поліпшенню керованості, гарантуючи безпеку на віражах.
   Ближче до зими багато автолюбителів планують міняти автомобіль. Незважаючи на задовільну роботу комунальних служб, періодично, навіть у Києві трапляється проблема зі сніговими завалами, тому всі активні люди дивляться в бік позашляховиків і кросоверів, таких як Nissan Murano. Купувати такі авто ми рекомендуємо тільки у перевірених дилерів, таких як ВіДі Армада, тим більше що зараз ціна на Nissan Murano більш ніж лояльна. Навіть у самій недорогий комплектації цей автомобіль має всі системи активної і пасивної безпеки, аудіо, повний електропакет, бі-ксенон, і камеру заднього виду.
   Внутрішня сторона покришки має великі зігнуті в середину блоки, які розділені вузькими поздовжніми канавками, вони пов'язують дрібні перемички. При їзди авто по снігу цю конструкцію можна порівняти з роботою ланцюги проти ковзання. Творці моделі ContiVikingContact 6 наділили її великою кількістю східчастих ламелей з невелика перемичками, вони перешкоджають закриттю їх. При водінні по глибокому снігу ламелі відповідно заповнюються снігом, і при цьому забезпечують додаткове зчеплення при зіткненні снігу об сніг. Ще таке рішення сприятливо впливає на стійкість авто при гальмуванні.
   Розташовані блоки в центрі шини Continental CVC 6 мають ламелі, які формують багато крайок зачеплення і забезпечують максимальний можливий контакт з кіркою льоду. Оригінальний дизайн покришки надійно захищає її і від можливості виникнення ефекту аквапланування.
   Шина відмінно розганяється. Ваше авто з такими шинами Conti Viking Contact 6, стане більш передбачуваним.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем