Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Новий кросовер від Ніссан

2015 рік приніс чимало новинок в світі автомобілів. Японський концерн Nissan крім оновленого Nissan Pathfinder представив ще один, кардинально змінив імідж автомобіль. Новий Nissan X-Trail зовсім не схожий на свого незграбного і брутального попередника, чим привернув до себе широку увагу. Третє покоління знаменитого кросовера буде випускатися і в Північній Столиці Росії.
 По суті, в дизайні нового X-Trail від попередньої версії практично нічого не залишилося. Виробники вирішили не допрацьовувати і не видозмінювати стару модель, а створили абсолютно новий кузов. X-Trail другого покоління більше скидався на знаменитого гіганта Nissan Patrol. Тепер же паралель можна провести швидше з Qashqai або Murano. Така політика японського авто концерну цілком з'ясовна - кросовери все більше набирають популярність. До того ж японці і далі збираються випускати автомобілі в подібних варіантах кузова для більшої впізнаваності марки клієнтами.
 Оптика автомобіля стала сучаснішою і стильною - головні фари оформлені світлодіодним окантовкою. Незважаючи на досить складну форму переднього бампера протитуманні фари вписалися більш ніж гармонійно. X-Trail на вигляд досить компактний, в основному через аеродинамічної форми, обтічності і спойлеру. Двері автомобіля здаються маленькими. Також новинка комплектується новими шинами від відомих японських виробників. Вони представлені, в залежності від комплектації в 2-ух розмірах 225/60 R17 і 225/55 R18. Так що вибір за Вами.Але це тільки на перший погляд - посадка і висадка пасажирів досить комфортна і не викликає яких-небудь складнощів. А що стосується розміру автомобіля - то маленьким його назвати ніяк не можна. 4640 в довжину і 1820 В ширину, плюс збільшення колісної бази - це кросовер воістину вражаючих розмірів. Автомобіль обзавівся незалежною підвіскою і дисковими гальмами. У продажу оновлена ​​версія автомобіля представлена ​​в двох варіантах - повний і передній привід. Повний привід легко відключається в залежності від ситуації на дорозі.
 Салон теж зазнав деяких змін. Від старої версії і тут практично нічого не залишилося. Інтер'єр автомобіля більше нагадує Nissan Qashqai. В оновленій версії Nissan X-Trail значно покращилася шумоізоляція. Приладова дошка обзавелася п'яти дюймовим монітором.
 Крім усього перерахованого нову версію автомобіля забезпечили шістьма подушками безпеки, хорошою мультимедійною системою, системою доступу в салон автомобіля без ключа, бортовим комп'ютером, круїз і клімат контролем, підігрівом сидінь і зовнішніх дзеркал і багатьом іншим.
 Крім варіанту в базовій комплектації буде можливість самостійно вибирати для установки додаткові платні опції.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем