Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Шинна компанія Michelin освоюється у взуттєвій промисловості.

  Широко відома французька компанія Michelin спрацювалася з китайським виробником взуття. Кожен автовласник знає що шини для авто - це як взуття для людей. Відтак «взуття» для авто повинна бути також комфортної і служити за призначенням. У взуттєвій і в шинній індустріях є схожий процес створення нової продукції. Continental вже давно ділиться своїми новаціями з Adidas, от і Michelin оголосила про новий проект у цій сфері, шинна компанія співпрацюватиме з китайською фірмою Jihua, яка виробляє підошви і спеціалізоване взуття.
У взутті, частина контактує з землею -це зовнішній шар підошви. Тут Michelin і може використовувати свій великий досвід у створенні автошин різних категорій. Підошви можна створювати з різних матеріалів, для забезпечення необхідного рівня зчеплення для різних сфер застосування.
«Ходова поверхню» - так називається зовнішній шар підошви, він в основному зроблений з гуми, проміжним - називається середній шар його в основному роблять зі спіненого етиленвінілацетата / ЕВА-піни. А, внутрішній шар робиться з різних матеріалів залежить від того, для чого призначена ця взуття.
  Michelin каже, що протектор покришки і підошва черевика мають дуже багато спільного, і їх процеси створення взаємозамінні. В обох випадках необхідний аналіз потреб споживачів, моделювання, функціональний аналіз, створення дизайну, лабораторні випробування, підготовка компаунда, розробка прототипів тести зразків на стендах, і за допомогою користувачів з цільової аудиторії.
  Але це не все подібності, так як є ще деякі фактори, які «об'єднують» взуття для людей і «взуття» для авто. Вони мають однаковий тиск на землю - 2,5 бар -покришкі і близько 2 бар -взуття. Вони поєднують часом конфліктуючі між собою властивості, наприклад зчеплення на сухому і мокрому покритті, міцність, еластичність, легкість і т.п. Їх використовують на різних покриттях (мокра і тверда суха земля, пісок, м'яка і брудна грунт, сніг і лід).
  Основні параметри, які повинні мати автошин - це міцність, зчеплення, комфорт. Тими ж самими властивостями повинні володіти і взуттєві підошви, які, наприклад, щодо комфорту повинні бути і еластичними. Для досягнення цілей потрібно правильно підібрати матеріали, одним з головних є гума, про яку Michelin знає дуже багато. Тому така співпраця з взуттєвим виробником не можна назвати дивним.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем