Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Короткий огляд нової Honda CR-V

  Відразу до мінусів Перший мінус - занадто маленьке скло багажного відділення. Водієві буде складно що-небудь побачити крізь нього, причому не врятує навіть камера заднього виду, адже вона розташована занадто низько і абсолютно нічим не прикрита. Якщо на вулиці бруд, то об'єктив камери швидко забрудниться, закривши огляд і скоротивши видимість до нуля. Другий мінус - відсутність електроприводу регулювань сидінь (навіть в максимальній комплектації). Третій мінус - восемнадцатідюймовий колеса, які чомусь поганенько справляються з міськими вибоїнами, трамвайними шляхами і лежачими поліцейськими.

  Однак це і не мінус, адже коливання, що виникають при подоланні перешкод практично не відчутні. Ну а тепер плюси! З плюсів хочеться відзначити просторий салон, який став більше завдяки витягнутої передній панелі. Матеріали обробки стали благородніше і м'якше: пластик якісний, а оббивка сидінь радує своєю практичністю. Центральна консоль видається всередину салону - це полегшує доступ до функцій мультимедійної системи і кліматичної установки.
  Велика кількість ніш для дрібниць, підстаканників і додаткових відділень дозволить взяти з собою в дорогу значно більше корисних речей, ніж раніше. Між передніх сидінь з'явився широкий підлокітник з відкидною кришкою - тут можна зберігати диски з музикою та інші речі, які завжди повинні бути під рукою.
  Невелике віконце приладової панелі цілком інформативно, а прямо над центральною консоллю розмістився крихітний п'ятидюймовий кольоровий дисплей - він призначений для виведення інформації з камери заднього виду, мультимедійної системи і бортового комп'ютера. Сама конструкція передньої панелі, на перший погляд, виглядає архіскладною і незвичайною. Але до неї швидко звикаєш і стає не зрозуміло, як же раніше вдавалося обходитися без настільки продуманою дислокації важеля коробки передач і кнопок управління аудіосистемою і кліматом.
  Зручна і посадка. Задні пасажири можуть вільно розміститися на м'якому дивані утрьох. Не тішить лише той факт, що цей диванчик ніяк не регулюється (він намертво прикручений до підлоги автомобіля). Об'єм багажного відділення складає 589 літрів, що дозволить розмістити у вантажному відсіку Хонди дитячу коляску або пару гірських велосипедів. Широкий отвір багажника, доступна вантажна висота - це, мабуть, одне з найголовніших переваг оновленого салону. Дивує ще й те, що збільшити об'єм багажного відділення за рахунок складання заднього диванчика можна не тільки з салону, але і з вулиці. Підібрати потрібну Honda Київ можна вже зараз у офіційного дилера в Києві.
  Досить потягнути за ручку, щоб задня спинка відкинулася. А під капотом 185 коней! Оновлений CRV отримав і новий движок. 2, 4 літри потужністю 185 коней - зухвалий і вельми агресивний агрегат. Нехай він і не спортивний, і не змушує серце водія битися в шаленому ритмі, але цієї потужності йому вистачає для активного і динамічного переміщення по міських вулицях.
  Правда, для отримання максимальної віддачі від мотора доведеться постійно його тримати у верхній зоні тахометра - саме тоді з'явиться впевненість і відчутне прискорення. Підвіска Хонди трохи спантеличує її власників: на бездоріжжі вона з легкістю проковтує купини і вибоїни, а ось в місті веде себе, м'яко кажучи, несподівано - реагує коливаннями на трамвайні колії та інші перешкоди. Хоча всерйоз захоплюватися їздою по пересіченій місцевості на CRV не варто - передній привід, багатодискова муфта без жорсткої блокування, довгий передній звис і низький кліренс не надають впевненості при подоланні ярів, кюветів, ям.
У максимальній комплектації доступні такі опції: протитуманні фари; датчики світла і дощу; шкіряна обробка керма; сигналізація; електрорегулювання поперекового упору; паркувальні датчики і камера заднього виду; шість динаміків стереосистеми. Хонда CRV нового зразка - гідний кандидат в лідери в категорії «Кросовер року». Правда, конкурентів у нього хоч відбавляй!
  Оновлена ​​Хонда СРВ радує око плавністю ліній, вишуканими хромованими вставками, злегка загостреною мордочкою і яскравістю оптики. Кросовер візуально став краще і стрункішою (до речі, завдяки новій платформі), проте відшукати в новій версії популярного паркетника кілька вад все ж можна. Кращі шини для такого авто Ви завжди знайдете в магазині "Шини Київ"

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем