Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Шинного поєдинку в Formula 1 не буде.

  Шинники не стануть конкурувати в F1 принаймні до 2020 р, сказано в документах FIA, вона нещодавно оголосила тендер на поставку покришок для чемпіонату.
Деякий час тому Ф.Алонсо виступав за скасування монополії шинників в Формуле1, яка діє з 2006 р після виходу компанії Michelin. Теперішній договір з Pirelli придатний до кінця 2016, і тепер FIA був оголошений тендер, для пошуку постачальника на 2017-2019 р.р ..
«Безперечно, що конкуренція шинних компаній допоможе Ф1, оскільки зазвичай всі намагаються з усіх сил, - зазначив він. - Запам'яталося особливо, коли в серії конкурували Michelin і Bridgestone, а після залишилася лише Bridgestone, і сезон 2006 має суттєві відмінності від 2007го. У 2006му р автошини були просто чудовими від обох компаній, тому вони намагалися обігнати один одного і створювали надшвидкісні покришки, вони дійсно могли долати всю дистанцію в 2005-му. У 2007р. автошини Bridgestone були зовсім іншими. Вони явно на порядок поступалися ».

  Але все ж, надіям Алонсо ймовірно не збутися в найближчому майбутньому. «Опублікували тендерну документацію, і в ній сказано, що до кінця 2019 р. в серії задіяний буде лише один постачальник покришок, - підкреслив директор авто спортивного відділу Pirelli П.Хембері.

-Шини Війни - не можна сказати, що ми не хотіли б відновлення шинних воєн, і навпаки що нам би хотілося цього, тому існує досить багато аспектів - чи можливе проведення тестів на треку або лише завдяки комп'ютеру? Скільком командам необхідні будуть автопокришки? І т.д.

  Г-н Хембері також підкреслив що умови тендеру залишаться незмінними.
Командам ж не хочеться повернення воєн шинників, заявив директор ToroRosso Ф.Тост. «Все справ в тому, що двом командам дістануться хороші автошини, а іншим ні, ми це вже проходили раніше з брендом Michelin, - зазначив він. - Тоді в перемогу отримали Renault, і ось чому у Алонсо хороші спогади щодо цього, і Ferrari, і це є однією з причин, по яким М.Шумахер настільки успішний. І якщо ж конкуренція серед шинних брендів відновиться, історія знову буде такою ж .. іншими словами, чемпіонат прийме зовсім інший напрямок. На даний момент це гонки силових установок, а з «шинними війнами» розпочнуться гонки автопокришок. ».

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем