Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Дешеві і якісні шини

  Заміна шин досить клопітка заняття для будь-якого власника автомобіля. Різні моделі шин, ціни і пропозиції ставлять нездійсненне дилему перед водіями. Жоден покупець не хотів би, переплачувати багато грошей, за заміну шин на своєму автомобілі. На даний момент, найдешевші шини дуже привабливі, з низькими цінами і привабливим зовнішнім виглядом. Однак водії не довіряють відразу, а думають в першу чергу про безпеку.
  Якість шин безпосередньо залежить від витрати палива. З цієї точки зору, більш дорогі, але більш якісні шини, згодом можуть заощадити багато грошей. Завдяки своїм якостям, вони економлять паливо при русі, і до того ж самі по собі мають більш тривалий термін експлуатації. Більш м'яке рух автомобіля, в зв'язку з низьким опором шин призводить і до менших виділенням шкідливих газів в атмосферу. Серед аргументів на користь якісних шин є і більш висока безпека при русі.
  Гальмівний шлях, у дешевих китайських шин набагато більший, ніж у відомих брендів. У деяких випадках довжина гальмівного шляху, відрізняється майже в два рази. Це особливо небезпечно в ризикованих ситуаціях. Всім відомо, що пішоходи часто перетинають проїжджу частину там, де вони хочуть, і не слідують ніяким правилам.
  Коли перед автомобілем, раптово виникає пішохід, порятунок тільки в найкоротшому гальмівному шляху. Це єдиний шанс і для водія, уникнути травм іншої людини, яка викличе у нього багато проблем.
  Дешеві китайські шини мають ідеальний зовнішній вигляд - блискучі, з захоплюючими протекторами. У поєднанні з привабливою ціною, вони особливо привабливі для тих, хто хоче заощадити хоч трохи грошей. Тільки ці блискучі шини особливо сприйнятливі до неприємних явищ аквапланування.
  Рух по мокрій дорозі, з дешевими шинами часто ставлять під загрозу не тільки життя пасажирів, а й інших учасників дорожнього руху. Проте не можна ставити все китайські шини під одним знаменник. У Китаї та інших азіатських країнах також виробляють шини високої якості, які можуть бути гідними конкурентами відомим маркам шин.
  Все залежить від складу гумової суміші, з якої зроблені шини та технологічного обладнання заводу виробника. Відповідно і ціна на ці шини буде значно вище, ніж на дешевих їх побратимів. Проте при виборі шин, має значення, де і як ви будете керувати автомобілем. При русі на роботу по сільській грунтовій дорозі, навіть шини найкращої якості, зіпсуються досить швидко. Дешеві китайські шини є хорошим рішенням в такому випадку. Для людей, які часто подорожують за кордон, важливо, обладнати свій автомобіль шинами, відповідно до європейських вимог. Особливо якщо мова йде про пасажирських і вантажних перевезеннях. Дешевизна може вийти дуже дорого! За кордоном, машину можуть зупинити через неякісні шин, а також штрафи там досить високі.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем