Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Поширені і небезпечні помилки за кермом.

  На жаль водії іноді не дотримуються простих правил безпеки, крім того помилки за кермом можуть зробити навіть водії з багаторічним досвідом. Добре, якщо такі помилки не призведуть до тяжких наслідків, але на жаль трапляється всякі ситуації ...   Отже, просто необхідно дотримуватися правила безпечного водіння, бути уважним і відповідальним за кермом важливо!
Зовсім непогано застосовувати досвід тих, хто має багаторічний досвід без ДТП за кермом. І важливо знати, про найпоширеніші помилки які допускають водії.
  Широко відомий журнал Forbes склав список дуже небезпечних помилок скоєних автомобілістами. Список створений на основі статистики транспортних пригод в США. На жаль деякі помилки призводять до летальних наслідків.
  1. Їзда за кермом в нетверезому вигляді
40% ДТП відбуваються з вини п'яних водіїв. Найчастіше напідпитку за кермом виявляються водія віком 16 - 24 років.
2. Відволікання за кермом для відправки SMS-повідомлень
  4 -8 тис. Аварій відбуваються з цієї причини. У цьому порушенні, також викрили дружину А.Шварценеггера Марію Шрайвер. І їй довелося відповісти за помилку.
  3. Емоції за кермом під час їзди
Щороку близько 1500 чоловік набувають серйозні травми або навіть гинуть через з'ясування стосунків під час поїздки. Тому ставтеся дбайливо до водія авто під час поїздки.
4. Дуже страшно коли гинуть діти
Тільки задумайтеся що кожен день в слідстві відсутності дитячого автокрісла в авто в Америці гине 4 дитини, понад 500 отримують травми. Наприклад в Монреалі / Montreal (провінція Квебек, Канада) штраф за це порушення становить понад 300 доларів.
  5. Висока швидкість
  У сніжну, дощову або туманну погоду перевищення дозволеної швидкості призводить до безлічі ДТП. Але і в гарну погоду висока швидкість частенько провокує аварії в основному зі смертельними випадками.
  6. Неготовність до погодних умов
  Всі автомобілісти знають про існування зимових покришок - для зими і літніх - для літа. Але не рідкість коли наприклад в зимовий час їздять авто на літній гумі. Бажання заощадити на покупці шин часом обертається трагічно, не варто забувати про це.
  7. Не використання ременів безпеки
  Необхідно обов'язково пристібатися і це доводять краш-тести. Життя у нас одна варто берегти її. Крім того, існують штрафи за ці порушення і вони діють уже в багатьох країнах.
  8. Поганий зір
Завдяки зору водій отримує до 90% інформації. Але часто реальна ситуація на дорозі спотворюється в слідстві водіння в зіпсованих контактних лінзах, невірно підібраних окулярах. З цієї причини також відбувається багато аварій.
  9. Поганий інструктор в автошколі
Часом через слабкі навичок, водій просто не вміє правильно виходити із заносу або маневрувати в екстрених умовах, це також може призвести до ДТП.
  10. Перевтома і поїздки на велику відстань
  Від втоми у водія може притупитися увагу і погіршитися реакція. У такому випадку по можливості краще з'їхати на узбіччя і зробити відпочинок на деякий час

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем