Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Заміна масла в автомобілі

Своєчасна зміна автомобільного масла - один з найпростіших і доступних способів збільшити службовий термін роботи двигуна, що дозволить не витрачати гроші на ремонт, який можна уникнути, дотримуючись нескладних порад. Представлені рекомендації також допоможуть без візиту на автостанцію визначити необхідність заміни масляного фільтра. Перш за все варто вибрати якісні мастильні матеріали, наприклад, масла й змащення німецької компанії "Addinol" - це еталон якості при досить доступних цінах. Рекомендуємо звертатися до офіційних представників Аддінол в Україні. Ви завжди отримаєте грамотну консультацію, конкурентну ціну і європейський сервіс.
 Незалежно від марки автомобіля, процедура зміни масла в двигуні майже не відрізняється, всі дії проводяться за приблизно однаковою схемою. Важливо розуміти, що при самостійній зміні моторного масла необхідно точно знати, яке підходить Вашої марці автомобіля. Зовсім необов'язково відганяти автомобіль в автомайстерню, щоб зробити заміну моторного масло в двигуні.
 Дотримуючись простих рекомендацій, можна самостійно злити відпрацьоване масло і замінити його новим.
 Найперше, що потрібно зробити перед зміною моторного масла - прогріти двигун і трохи почекати, щоб масло охололо. Роблять це з метою збереження рук, щоб не обпекти в процесі пальці.
 Знадобиться ємність для того, щоб було, у що злити відпрацьоване масло. Її варто приготувати заздалегідь, щоб не шукати в останній момент. Підійде будь-яка стара пластикова каністра, зробити все це буде простіше, якщо зрізати у каністри один бік.
 Щоб злити відпрацьоване масло, необхідно у двигуна відкрутити картерів пробку, найнижчу точку на картері, але якщо сумніваєтеся, то скористайтеся автомобільної інструкцією.
 Пробка картера на двигуні відкручується за допомогою гайкового ключа, але не потрібно робити це до кінця ключем. Масло поллється великий струменем, тому послабивши за допомогою гайкового ключа пробку, відкручуйте її рукою поступово, підставивши приготовлену ємність.
 Майте на увазі, що повністю відпрацьоване масло не виливається, там залишиться малий відсоток старого масла.
 Якщо відпрацьоване масло, навіть на перший погляд, має неправильний світло і наявність домішок, яких спочатку в ньому не було, то заміни його на нове буде цілком достатньо.
 Тепер заливається нове масло.
 Після того, як моторне масло замінено, потрібно провести зміну і масляного фільтра.
 Слідуючи цим нехитрим рекомендаціям покроково, можете бути впевнені, що процес заміни моторного масла в двигуні Вашого автомобіля завершено, в додатковому відвідуванні автостанції Ваш транспорт не потребує.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем