Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Dodge ChallengerSRT комплектується шинами Pirelli і Goodyear.

Потужний Challenger комплектується базово шинами від Goodyear і від Pirelli
   На автомобіль Dodge ChallengerSRT залежно від комплектації встановлюватимуться шини Goodyear або Pirelli. Широко відомий автоконцерн Chrysler визначився на 20-дюймових шинах Goodyear і Pirelli для первинної комплектації для авто марки Dodge - ChallengerSRT392 і ChallengerSRT-Hellcat. Цікаво що версія Hellcat-це найпотужніший маслкар за всю історію компанії Chrysler - її движок HEMI HellcatV8 з об'ємом 6,2 л, має приводним нагнітачем, видає 717л.с. макс. потужності і 881Нм крутного моменту.
Dodge ChallengerSRT
  Pirelli, Goodyear  буде укомплектований всесезоннимі автопокришками Goodyear EagleRS-A2 в розмірі 245/45ZR20, і також будуть доступна літня гума Goodyear Eagle1 Supercar в розмірах 245/45ZR20 для передньої осі і 255/55ZR20 для задньої.
Автопокришки класу High-Performance-Goodyear Eagle RS-A2 в теплих країнах з можна експлуатувати протягом року. Ця авторезина дуже популярна як базова комплектація на американському ринку, їх, ще, ставлять на електричну TeslaModelS. Також дані автошини отримали високу оцінку компанії Ford. Вже кілька офіційних дистриб'юторів пропонують ремонт і обслуговування Ford, в якості додаткового обслуговування пропонують установку Eagle RS-A2. Дана опція пропонується для бізнес і преміум класів автомобілів Форд.
   Шини Goodyear Eagle RS-A2 з відмінним зчепленням однозначно порадують власників новокупленний SRT, вони можуть вибрати покришки Goodyear Eagle F1 Supercar, дуже часто базово ставлять на американські масл-кари, наприклад Mustang і Charger., Fisker Karma. Ці автопокришки відносяться типом MaxPerformance, тобто основними достоїнствами є зчеплення і прекрасна керованість на сухій дорозі.
   Шини створені з компаунда A-Atrax, назва явно натякає на "AA" - вищий рейтинг за стандартами UniformTireQualityGrade (UTQG) і мають асиметричний дизайн рисунка протектора з потужними блоками із зовнішнього боку, які відмінно працюють і відповідають за прекрасну маневреність, а безперервне центральне ребро сприяє кращій керованості.
   А для авто Challenger SRTHellcat і TrackPack вибрали автошини іншого бренду, також популярний тим, що він комплектує потужні авто світу - італійської компанії Pirelli, яка справить для Chrysler автошини в розмірі 275/40ZR20 Y. Як і Goodyear, всесезонні і літні Pirelli PZero Nero і Pirelli PZero будуть також доступні.
   Модель Pirelli PZero Nero в Північній Америці в прожити як всесезонка, вони забезпечують прекрасне зчеплення в різну погоду, також і на невеликому снігу. У суміші використана силика, яка як відомо покращує тягове зусилля на мокрому покритті, а завдяки асиметричному дизайну вдалося збільшити ефективність розгону і гальмування, і скоротити ризик появи ефекту аквапланування.
   Ще одними автопокришками, які схвалили для базової комплектації Challenger, є Pirelli PZero, ними оснащуються самі добре відомі суперкари, вони доступні сьогодні на ринку. Ці автошини класу MaxPerformance, і вони просто еталон, кращих характеристик прекрасно підходять для потужних спортивних та авто люкс-класу. Асиметрія малюнка має S-подібний дизайн дозволяє звести до нуля деформацію блоків відповідно покришки чітко реагують на кермові команди, і сприяють зниженню рівня нерівномірного зносу, покращують акустичний комфорт.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем