Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Шини :: літні автошини Goodyear EfficientGrip Performance
літні автошини Goodyear EfficientGrip Performance
225/50 R17 98W Goodyear EfficientGrip Performance XL
Виробник: Німеччина
Ціна: 4231 грн.
  Новинка 2013. Нові шини Goodyear EfficientGrip Performance, які виготовляються за допомогою технології WearControl, де використовували бікомпаудную структуру, яка дозволяє зберегти баланс між високим опором і низьким опором коченню на мокрій дорозі в перебігу всього часу, коли ви будете використовувати шини. Також в цих шинах використовуються 3D блоки рисунка протектора, що збільшують пляма контакту при гальмуванні, скорочують довжину гальмівного шляху на різних поверхнях, як сухих, так і мокрих. Ці шини дозволять вам скоротити витрату палива, для цього спеціально в бокових стінках використовується спеціалізована суміш, що зменшує виділення тепла, а також опір коченню. Такі шини можна використовувати в автомобілях ще більшого класу, ніж у шин Goodyear EfficientGrip Compact. Вони будуть доступні з індексом швидкості W. Більшість типорозмірів шин отримало оцінки B / A.
Відгуки про шину
Goodyear EfficientGrip Performance:

Ім’я: Леня
Відгук: Купил эту резину в размере 195 55 16 на Лансер. Машина стала однозначно тише. Руление хорошее, валкости в поворотах не наблюдаю. Достаточно хорошо сглаживает неровности на дороге. Полноценный премиум. По стираемости не скажу проехал пока только один сезон.

Ім’я: Саша
Відгук: Купил эту резину на Ford Tourneo Connect 195/65/15 в начале лета. Очень доволен , всем рекомендую, идет супер. До этого ездил на Debica Presto конечно разница ощутимая. Ямки глотает , мягенькая, маневренная, в повороты вхожу без проблем, на мокро дорога уверенна. Кстати купил по совету консультанта этого интернет-магазина. Спасибо за консультацию и быструю доставку.

Ім’я: Макс
Відгук: Кто уже ищет летнюю берите не пожалеете, полное соответствие цена-качество.

Додати відгук
ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем