Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Шини :: зимові автошини Triangle TR797
зимові автошини Triangle TR797
275/55 R20 117T Triangle TR797
Виробник: Китай
Ціна: 5504 грн.

  Серед різновидів нешипованной гуми, призначеної для використання в умовах зими і встановлюваних на повнопривідні автомобілі, вигідно виділяється шина Triangle TR797. Інноваційний склад гумової суміші, що застосовується при виробництві даного типу шин, забезпечує тривалий термін їх експлуатації і підвищену зносостійкість, що дозволяє використовувати гуму протягом декількох сезонів. Оновлена ​​система ламелей сприяла поліпшенню гальмівних характеристик, тому управління автомобілем - більш контрольоване і безпечне.
  Висока стійкість шин негативному впливу негативних температур забезпечила зниження жорсткості протектора, що позитивно позначається на керованості автомобіля. Конструктори передбачили такий малюнок протектора, який попереджає ефект аквапланування і підвищує стійкість автомобіля на важкопрохідних ділянках дороги. Чотири поздовжні канавки на протекторі - 2 широкі і 2 вузькі - сприяють ефективному видаленню снігу, в тому числі, і мокрого, а також води з плями контакту, що надає впевнений характер водінню.
  Прохідність автомобіля з шинами Triangle TR797, керованість і відмінні зчіпні властивості гуми посилені розвиненими протекторними блоками і великими грунтозацепами, сталевими частинами протектора. Шини Triangle TR797 - впевненість на зимовій дорозі.

Відгуки про шину
Triangle TR797:

Відгуків немає.
Додати відгук
ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем