Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Шини :: зимові автошини Michelin Agilis X-ICE North
зимові автошини Michelin Agilis X-ICE North
195/70 R15С Michelin Agilis X-ICE North 104/102R шип
Виробник: Франція
Ціна: 4475 грн.
Зимова новинка від Michelin - шиповані автошини Agilis X-Ice North. Французький гігант Michelin представив нові шиповані шини, призначені для коммерчекой транспорту та використання в найсуворіших зимових умовах.

 Досить часто через несприятливі погодні умови (снігу, льоду та низької температури) використання транспорту стає практично неможливим, і водіям доводиться застосовувати всю свою майстерність, щоб утримати автомобіль на дорозі. Основна мета при створенні нових шин безпека на зимовій дорозі. Michelin виготовив шиповані шини Michelin Agilis X-Ice North, які дозволяють безпечно долати перешкоди в зимовий період, і як результат-знизити витрати транспортних компаній завдяки своїй максимальній довговічності та відмінною міцності. Купити шини Michelin в Україні стало простіше і вигідніше завдяки Інтернет-магазину «шини Київ»

Головними факторами при розробці нових шин Michelin стали - безпека, зниження витрат і міцність. За всіма трьома покаателям шина далеко пішла від усіх своїх попередників сімейства Michelin Agilis. Особливо це стосується довговічності (збільшений ресурс на 30%) і керованості (на ожеледиці і снігу поліпшена на 25%).

Оригінальний дизайн протектора гарантує більш впевнене управління бусиком, а також значно підвищує комфорт при їзді. Дані шини мають два додаткових ряду шипів, у порівнянні з шипованнимі Michelin Agilis 81 Snow Ice) внаслідок чого поліпшилося зчеплення на льоду. Крім того, інноваційна технологія Durable Contact Patch збільшує площу плями контакту з дорогою, що також збільшує і без того винятковий ресурс шини.



Подібні шини:
195/70 R15C 104/102R Continental VanContact Winter 4693 грн.
195/70 R15C 104/102R Michelin Agilis Alpin 4704 грн.

Відгуки про шину
Michelin Agilis X-ICE North:

Відгуків немає.
Додати відгук
ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем