Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Шини :: зимові автошини Triangle TR777
зимові автошини Triangle TR777
195/55 R15 85H Triangle TR777
Виробник: Китай
Ціна: 2206 грн.

  Зимова автомобільна гума бюджетного класу Triangle TR777 була створена для забезпечення впевненості та безпеки руху транспортного засобу в умовах негативних температур повітря, а також при їзді по ожеледі і засніженому асфальту. Незважаючи на низьку вартість автомобільних шин Тріангл ТР777, вони гарантують унікальні технічні та експлуатаційні якості їзди в складних погодних, а також дорожніх умовах руху.

  Подібні технічні особливості протектора бігової доріжки шини були досягнуті його особливою будовою. Оптимізоване кількість сегментів системи ламелірованія протекторних блоковавторезіни Triangle TR777 істотно підвищує якість зчеплення коліс автомобіля при їзді по ожеледі і укотив, а також допомагає скоротити тривалість його гальмівного шляху на слизькому асфальтовому покритті. Високополімерних гумова смесьавтошіни Triangleгарантірует низький опір коліс машини до коченню, що збільшує тривалість експлуатаційного терміну служби шини, разом зі зниженням рівня споживання пального та шкідливих вихлопних викидів у навколишнє середовище. Чотири уриваються водовідвідних канали, що проходять уздовж всього протектора автогуми Тріангл ТР777, забезпечують швидке відведення талого снігу та води з-під коліс машини, що допомагає зменшити можливість її планування на мокрій дорозі. Сучасні полімерні сполуки, що входять до складу гумової суміші зберігають первісну м'якість структури автошин, навіть в умовах наднизьких температур повітря; Оптимізоване розташування блоків протектора допомагає запобігти нерівномірність його зносу; Медіальні протекторні ребра, гарантують надійну курсову стійкість при швидкостям прямолінійному русі машини.

Подібні шини:
195/55R15 85H Fulda Kristall Control HP 3052 грн.
195/55R15 85T Goodyear Ultra Grip Ice Arctic D-Stud Шип 3237 грн.

Відгуки про шину
Triangle TR777:

Ім’я: Макс
Відгук: Нормальная китайская резина для города. Правда за сезон почему то убилось одно колесо, грешу на развал-схождение. В целом впечатления положительные.

Ім’я: Паша Opel
Відгук: Так вышло, что купил машину, выпал снег, а денег на дорогие шины не хватило. Предложили китайские Triangle, взял так как вариантов не было. Откатал всю зиму и сейчас буду ставить на вторую зиму, нареканий вообще нет, резина не хуже корейской или румынской. Идет отлично, особенно по чищеному городскому асфальту.

Додати відгук
ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем