Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Шини :: зимові автошини Goodyear Ultra Grip Ice Arctic
зимові автошини Goodyear Ultra Grip Ice Arctic
195/55R15 85T Goodyear Ultra Grip Ice Arctic D-Stud Шип
Виробник: Німеччина
Ціна: 3237 грн.
  Новинка 2012 зимового сезону від Goodyear. Нова шипована модель зимових шин Goodyear UltraGrip Ice Arctic розроблялася для експлуатації в складних кліматичних умовах північних регіонів. Запатентована технологія Multicontrol Ice сприяє впевненому зчеплення на ожеледиці, внаслідок застосування шипів з новою системою безклеєвої кріплення, завдяки чому шипи залишаються на своїх місцях, навіть при надсильних навантаженнях. Взаємодіючі протекторні блоки 3D-BIS підвищують керованість на мокрій і слизькій дорозі. Гострі ріжучі кромки покращують динаміку розгону. V-подібний рисунок має безліч гострокутих ламелей і поперечних канавок, що позитивно відбивається на захисті від аквапланування та ефективної самоочищення. У порівнянні з попередніми моделями, істотно збільшена глибина протектора, і покращилися тягово-зчіпні характеристики в глбокой снігу. Сіліковая гумова суміш відповідає за еластичність шини при екстремально низьких температурах.
Подібні шини:
195/55 R15 85H Triangle TR777 2206 грн.
195/55R15 85H Fulda Kristall Control HP 3052 грн.

Відгуки про шину
Goodyear Ultra Grip Ice Arctic:

Ім’я: Дима
Відгук: После предыдущих Exteme от Гудиер выбор был очевиден. Льда вообще не замечаю - твердая 5.

Ім’я: Виктор
Відгук: Классная резина!!! Моя первая шиповка. Ни одного заноса за всю зиму. Четко рулится,хорошо гребет.

Ім’я: Григорий
Відгук: Шиповка супер. Живу за городом и добираться к дому нужно под горку, а сами понимаете зимой никто особо не чистит за городом как укатали так и ездим. Так вот проблем вообще не возникает . Шины просто разгрызают лед , машину не несет , а уверенно выезжаю из любой снежной и ледяной дороги. Советую кому нужна именно шиповка.

Ім’я: Олег
Відгук: Сегодня купил шины в этом интернет магазине . У ребят оперативность просто супер . Утром позвонил , через 2 часа привезли. Спасибо огромное .

Додати відгук
ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем