Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Шини :: зимові автошини Premiorri ViaMaggiore
зимові автошини Premiorri ViaMaggiore
185/65 R14 86T Premiorri ViaMaggiore
Виробник: Украина
Ціна: 1612 грн.

  Автопокришки Premiorri ViaMaggiore забезпечують безпечне водіння на різних типах доріг в зимовий період року. Розробляються у Великобританії, а виробляються на заводі «Росава» в Україні. При створенні використовується високотехнологічне обладнання від світових виробників, найбільш інноваційні технології та сиріе, вони забезпечують чудові зчіпні характеристики зимових автошин і сприяють збереженню еластичності при знижених температурах в зимовий період.
  Зимові покришки ViaMaggiore створені в 7-й типорозмірах від r13 до r16, з індексом Т, підходять для авто-і С-класів.
  Склад суміші з кремнекислотним наповнювачем Zeasil / 1165, з високим вмістом натуральних каучуків до80% та екологічного масла Nytex. При їзді рисунок протектора створює додаткові кромки, «Z-шипи» вони врізаються в укочене снігове покриття, забезпечуючи додаткове зчеплення і підвищуючи безпеку. Пляма контакту оптимізовано та забезпечує рівномірну стираність, продовжуючи ресурс автошини.
  Гума для авто Premiorri ViaMaggiore має відповідає європейськими нормам за показниками: зчеплення з мокрим дорожнім покриттям, рівень шуму, опір коченню, індекс швидкості, навантаження.
За відгуками також видно що шини мають низький рівень шуму, комфортні, помірно м'які, а також володіють хорошими фрикційними властивостями.

Подібні шини:
185/65 R14 86T Triangle TR777 1992 грн.
185/65 R14 86T Goodyear Ultra Grip Ice 2 2543 грн.

Відгуки про шину
Premiorri ViaMaggiore:

Ім’я: VM555
Відгук: выше 120 км приходится ловить по трассе.В остальном ниче.Пойдет для такси и коммерческого использования. На морозе не дубеет.

Ім’я: Дима
Відгук: На голову выше обычной росавы. Не дубели при минус 15. Тормозят неплохо. На скорости шумят, точнее как-то шипят. Вообщем, за свои деньги-эта резина вне конкуренции

Ім’я: Петр
Відгук: Первые покрышки украинского прои-ва. Свих денег стоят,но ждать от них чего то сверхреального не стоит. Уровень примерно Матадора или Савы, хотя эти скаты пошумнее.

Ім’я: Рустам
Відгук: Скаты Росава есть Росава. На 3-ку

Ім’я: MOP
Відгук: Купил в том году. Продал после месяца езды.Это скорее всесезонка,но никак не зима.

Ім’я: Максим
Відгук: Недавно взял эти премиори на пежо партнер нужны были срочно и самые недорогие. Мне в этом магазине предложили эти. Хочу сказать я доволен, я не летаю , дорогу держат , как по мне дубоватые,а главное что они дешевые. Средний вариантик кому нужно недорого.

Додати відгук
ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем