Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Асиметричні шини - міфи і помилки.

   Дуже часто у покупців асиметричних шин виникає питання при покупці "чому мені доставили всі шини праві або всі шини ліві". Сьогодні ми розповімо особливості асиметричного протектора і пояснимо, що не існує шин ні правих ні лівих.
   Отже, за своєю природою виробництва асиметричні шини мають абсолютно різні малюнки на зовнішній і внутрішній стороні протектора. Такий дизайн бігової частини покришок прийшов до нас з автогонок. На сьогоднішній день саме асиметричні шини є дуже ефективними на великих швидкостях, по своїй суті вони є більш керованими і стійкими при маневрах. А чому ?
   Відповідь: зовнішня частина боковини (на покришці буде позначення - OutSide) виготовляється з більш щільної гумової суміші з великими блоками по краю протектора для бездоганної керованості авто під час поворотів і маневрів, тобто в момент коли саме зовнішня частина шини навантажена більше. А ось внутрішня частина покришки (на шині буде позначатися InSide) виготовляється з більш м'якого матеріалу, так як на неї навантаження менше, але при цьому створюється ідеальне місце контакту з дорожнім покриттям, тим самим дозволяє водієві випробувати відмінну керованість і маневреність шин. Завдяки саме такому дизайну протектора поліпшене водовідведення, завдяки чому практично виключений ефект аквапланування в дощову погоду.
   Ще одним з переваг використання шин з асиметричним малюнком є ​​те, що шини універсальні. Такі шини немає необхідності перебортіровать з диска при необхідності поставити шини зліва направо і навпаки. Тому що зовнішня сторона шини на диску завжди залишатиметься зовнішньою з будь-якого боку автомобіля.
   Наша рекомендація автолюбителям, які експлуатують шини з асиметричним малюнком протектора: на шиномонтажі простежте за тим, щоб після установки шин на ваш автомобіль, обійшовши по колу візуально ви могли бачити на боковинах тільки OutSide, тобто зовнішньою стороною тільки на назовні і ніяк не інакше.
   Великий вибір нових шин з асиметричним протекторм ви можете знайти в інтернет-магазині Шини Київ.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем