Шини Київ

Склад шин.

Працюємо з 9.00 до 19.00 пн-сб

(044)227-92-07

(050)166-29-31
Новинки 2014 - літні шини Falken Ziex ZE-914 Ecorun Run-Flat і Bridgestone DriveGuard

  Влітку в 2014 році в продажу з'являться Безпрокольні шини Falken Ziex ZE- 914 Ecorun і Bridgestone DriveGuard .

 Японські творці відзначають , що , незважаючи на укріплення бічні частини шини Falken Ziex ZE- 914 Ecorun , створені за технологією Run -Flat , будуть володіти звичними для стандартних шин низьким опором коченню і високими їздовими якостями на мокрому покритті. При цьому Безпрокольні шини Falken забезпечать більш тиху і комфортну їзду , а також будуть здатні в спущеному стані проїхати відстань у 80 км при русі на швидкості не більше 80 км / год.
  Міцність автошин Falken Ziex ZE- 914 Ecorun збільшилася завдяки застосуванню нових технологій. Приміром , на боковині покришки були зроблені спеціальні невеликі поглиблення , які допомагають розсіювати тепло рівномірніше.ze914_shinikiev.com.ua.png
Зміни торкнулися і малюнка протектора шини . Японці розширили поздовжні і поперечні канавки , завдяки чому покращилась стійкість шин Falken до ефекту аквапланування .
   Шини Falken Ziex ZE- 914 Ecorun Run -Flat будуть випущені в двох розмірах 225 / 50 RF17 і 225 / 45 RF17 , які підходять для установки на BMW 1 - , 3 - і 5 -Series.
   Ще одна новинка - автошини Bridgestone DriveGuard , створені за технологією Run -Flat , для авто які оснащені TPMS ( системою моніторингу тиску в автошинах ) .
 Всесезонні автошини Bridgestone DriveGuard , були представлені днями в Америці , новинка створена спеціально продовження руху у разі проколу шини . За словами розробників , нові Bridgestone DriveGuard з жорсткими боковинами з охолоджуючими « плавниками » , що сприяє поліпшенню розподілу тепла і тертя автошини в спущеному стані і дає можливість проїхати до 80 км з швидкістю 80 км / год.
  Виробник стверджує , що , незважаючи на жорстку бічну частину , нові шини забезпечать плавний і легкий хід , і посилення боковин новинки не зробило на її масу негативної дії . Зовсім скоро купити ці шини в Києві , Ви зможете в шинному магазині http://shinikiev.com.ua
  Нові автопокришки Bridgestone DriveGuard , також створені за технологією Run -Flat , будуть випущені в широкому діапазоні типорозмірів від r15 до r 19 . Індекс швидкості безпрокольних нових шин залежно від розміру від H до W.

ПІДБІР ШИН
Ширина Профіль Диаметр
Бренд Сезон Тип
ПІДБІР ДИСКІВ
Бренд Ширина Диаметр
PCD Виліт Ступица
ПІДБІР ПО АВТО
Марка Модель Объем